وبسایتی به نام "دشت پاسارگاد" که با عنوان "پایگاه اطلاعرسانی برای نجات یادمانهای باستانی" در آدرس www.sivand.com قابل مشاهده است، بیانیهای با موضوع "سد سیوند را آبگیری نکنید" صادر کرد که مورد استقبال کابران اینترنتی قرار گرفت؛ تا جاییکه ایسنا نیز بخشهای از این بیانیه را با همین تیتر منتشر کرد. در این بیانیه آمده است: منطقهی پاسارگاد و تنگ بلاغی میتواند به موزهای روباز تبدیل شود و همچنین بهخاطر طبیعت بکر و بسیار زیبایی که دارد، برای طبیعتگردان نیز جذاب است. تنگ بلاغی یکی از کممانندترین موزههای طبیعی و زندهی ایران است که روند زندگى در آن در یک درازاى شگفتانگیز ده هزار ساله قطع نشده است. به عبارتی دیگر، در آن میتوان از همهی این دورههای پیشاتاریخی و تاریخی (باستانی، اسلامی و ...) اسنادی را بهدست آورد که نهتنها خود آن اسناد از اهمیت بهسزایی در بررسی و شناخت تاریخ و فرهنگ ما برخوردارند بلکه خود تنگه نیز یکی از ارزشمندترین سندهای تاریخ ایران است. همچنین رطوبت برخاسته از دریاچهی پشت سد در درازمدت بر زیستبوم منطقه تاثیر گذاشته و با پدید آوردن و رشد دادن گیاهان مخرب بر روی سازههای دشت پاسارگاد، بویژه آرامگاه کوروش بزرگ اثرات ویرانگری بر این یادمانهای گرانقدر خواهد داشت.
در چندماه اخیر علاوه بر سایت سیوند، وبسایتها و وبلاگهای دیگری نیز در اعتراض به آبگیری سد سیوند راهاندازی شده است. وبلاگ معترضان به آبگیری سد سیوند، با عنوان "علیه آبگیری سد سیوند" در بلاگفا یکی از این وبلاگها است که اخبار و گزارشهای مربوط به این سد را انتشار میدهد. آخرین خبر این وبلاگ به خبر تجمع شماری از دانشجویان باستانشناسی ورامین اشاره دارد که قرار است شنبه آینده در مقابل سازمان میراث فرهنگی ورامین اتفاق بیفتد.
در سایت پرشینپتیشن اعتراض به آبگیری سد سیوند با استقبال زیادی روبرو است. تعداد امضاهای این اعتراض اینترنتی، در رده سوم اعتراضهای این سایت است. تاکنون بیش از 1300 کاربر این اعتراض را امضا کردهاند.
فوتوبلاگ هیس نیز تصاویری از تجمع آرام دوستداران آثار باستانی و معترضان آبگیری سد سیوند را منتشر کرده اسدت.
تجمع بیش از 500 نفر از دانشجویان دانشگاه شیراز و علوم پزشکی شیراز در محل پردیس ارم که خواستار جلوگیری از آبگیری سد سیوند بودند، مورد توجه خبرگزاریها و سایتهای خبری مختلفی از جمله ایسنا و ایلنا قرار گرفت.
لطفامرالینک واجازه لینک راهم به مابدهید